Connect with us

Некатегоризирано

Среќни Новогодишни и Божиќни празници

Среќна Нова 2021 година, и среќни божиќни празници ви посакува Јкп Дервен.

ЈКП Дервен Велес, Ви ги честита Новогодишните и Божиќните празници, со желба за многу здравје, среќа, љубов, бериќет и успешна Нова 2021 година!!!

Continue Reading

Некатегоризирано

Прекин на водоснабдувањето на ул. Луј Пастер

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Луј Пастер од 10.00 часот во времетраење од околу час и половина.

Continue Reading

Некатегоризирано

Прекин на водоснабдувањето на ул. Васил Главинов

Поради дефект на водоводна линија, денска (08.08.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Васил Главинов од 09:45 часот се до отстранување на дефектот.

Continue Reading

Некатегоризирано

Прекин на водоснабдувањето на ул. Народен Фронт, ул. Кумановска и ул. Оливер Китановски

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (08.08.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Народен Фронт, ул. Кумановска и ул. Оливер Китановски од 08:45 часот во времетраење од околу два час.

Continue Reading

ЈКП Дервен - Велес, 2020