ДОМА / Вести / Уништено цвеќе во парк Каршијака

Уништено цвеќе во парк Каршијака

Вандализам на дело – уништено е цвеќе во паркот Каршијака.

Исто така, проверете

Миење на ул. Благој Ѓорев

Денеска (22.05.2019) по налог на Општина Велес, Секторот Комунална хигиена врши миење на ул. Благој …