Connect with us

Некатегоризирано

Фарбање на клупи на сквер Панко Брашнар

Вработените од Секторот Паркови и зеленило денеска (15.03.2019) ги офарбаа клупите на сквер Панко Брашнар.

Пред:

Потоа:

Некатегоризирано

Прекин на водоснабдувањето на ул. Луј Пастер

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Луј Пастер од 10.00 часот во времетраење од околу час и половина.

Continue Reading

Некатегоризирано

Прекин на водоснабдувањето на ул. Васил Главинов

Поради дефект на водоводна линија, денска (08.08.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Васил Главинов од 09:45 часот се до отстранување на дефектот.

Continue Reading

Некатегоризирано

Прекин на водоснабдувањето на ул. Народен Фронт, ул. Кумановска и ул. Оливер Китановски

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (08.08.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Народен Фронт, ул. Кумановска и ул. Оливер Китановски од 08:45 часот во времетраење од околу два час.

Continue Reading