23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Чистење долж патот Нови градски гробишта – фабрика Киро Ќучук

Денеска (05.04.2019) вработените од секторот Комунална хигиена чистеа отпадоци долж патот од Новите градски гробишта кај н. Раштани до фабриката Киро Ќучук.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.