24/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Чистење на брегот на р. Бабуна

Во саботата, на 21.07.2018, во пресрет на традиционалното групно крштевање во водите на реката Бабуна што го организира Повардарската епархија, Сектор Комунална хигиена изврши детално чистење на брегот на реката.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.