26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Чистење на опожарена куќа на ул. Петре Милевски

По налог на Општина Велес, денеска (23.04.2019), ЈКП Дервен работи на расчистување, собирање и транспорт до депонија на се што било зафатено со пожарот во станбена куќа на ул. Петре Милевски.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.