26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Чистење на снежните наноси од тротоарите долж градските улици (15.02.2021)

Работни тимови на Секторите Комунална хигиена и Паркови од вчера (14.02.2021) работат на расчистување на снежните наноси по градските тротоари. Во текот на вчерашниот ден се чистеа тротоарите во централното градско подрачје и пристапниот пат до градската болница, додека денеска (15.02.2021) се чистат тротоарите по споредните улици во градот.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.