26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Чистење околу Спомен костурница, ул. Димитар Влахов и плато кај театарот Јордан Хаџи Константинов Џинот

По налог на Општина Велес, денеска (05.06.2019) Секторот Комунална хигиена го исчисти просторот околу Спомен костурница, ул. Димитар Влахов, платото кај театарот Јордан Хаџи Константинов Џинот и спој на ул. Алексо Демниев со ул. Благој Ѓорев.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.