28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Ги известуваме нашите ценети корисници дека поради дефект на водоводна линија на ул. Владимир Назор, до 15:00 часот денеска, прекин во водоснабдувањето ќе има на дел од ул. Владимир Назор и дел од ул. Љубен Весов.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.