28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 03.02.2011

Ги известуваме нашите ценети корисници дека поради исклучување на електрична енергија од страна на ЕВН – Велес, денеска, на 03.02.2011 година, во периодот од 11:00 до 13:00 часот водоснабдувањето ќе биде прекинато на ул. Сараевска кај оние корисници кои се снабдуваат со вода за пиење преку хидрофорски систем.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.