24/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 07.02.2011

 

Ги известуваме нашите ценети корисници дека поради работа на хидрофорски систем, денеска, на 07.02.2011 година, во периодот од 09:00 до 15:00 часот водоснабдувањето ќе биде непостојано на улиците Сараевска и Жифко Фирфов кај оние корисници кои се снабдуваат со вода за пиење преку хидрофорски систем.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.