ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување 08.10.2010

Известување 08.10.2010

ЈКП Дервен известува дека исклучувањето на корисници од водоснабдителната мрежа поради ненаплатени долгови е во тек. Се молат сите корисници кои имаат неплатени сметки во најкус можен рок да си ги подмират долговите, бидејќи во спротивно ќе бидеме принудени истите да ги наплатиме преку приватни судски извршители, што ќе доведе до дополнителни трошоци за граѓаните.

 

Граѓаните можат да ги плаќаат заостанатите долгови и на рати, по склучување на спогодба со ЈКП Дервен.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *