28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 15.09.2010

Ги известуваме нашите ценети корисници дека поради промена на водоводна линија, на 16ти Септември (четврток), во периодот од 9:00 до 11:00 часот водоснабдувањето ќе биде прекинато на ул. „4ти Јули“ и делови од ул. „Народен фронт“ и ул. „Ленинова“.

 

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.