ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување 16.06.2009

Известување 16.06.2009

ЈКП Дервен ги известува граѓаните дека на 18.06.2009 ќе продолжи со работните активности на ул. „Максим Горки“ за реконструкција на водоводна и канализациона инсталација.  Во периодот од 18.06.2009 до 10.07.2009 улицата „Максим Горки“, од спојот со ул. „Глигор Прличев“ до плоштадот Којник, ќе биде затворена за сообраќај.

Во овој период сообраќајот ќе биде пренасочен преку ул. „Славе Петков“. 

Благодариме за разбирањето.

 

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *