Украдени нови 15 садници од градскиот парк
Препорака до граѓаните: заштитете ги водомерите од ниските температури!
“АКЦИЈА ЗА СОБИРАЊЕ ОТПАД ОД ЕЛЕКТРИЧНА И ЕЛЕКТРОНСКА ОПРЕМА“
Известување 27.10.2017
Времен прекин на водоснабдувањето на ул. Мицко Козар
Известување за вчерашното невреме (11.09.2017)
Известување 06.09.2017
Известување 05.09.2017
Известување 29.08.2018
Реконструиран паркот пред СОУ Гимназија „Кочо Рацин“