Засадени 440 садници од дрвја на повеќе локации во градот
УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019
Започна есенското садење на дрвја на јавните зелени површини во градот
Поправен е фотоволтаичниот систем на градската депонија
Свечено пуштен во употреба паркот кај комплекс згради Узус
Историјат
Пуштен во употреба новиот генератор за озон во Фабриката за вода