26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Магнетни вентили за прскачите за наводнување

Поради честата појава несовесни граѓани во текот на ноќните часови да ги изместуваат прскачите за наводнување на јавното градско зеленило, Сектор Паркови започна со замена на постоечките со магнетни вентили кои може да се активираат исклучиво со клуч. Магнетните вентили за прскачи се веќе поставени во паркот пред Општина Велес, а во тек е нивно поставување во Младинскиот парк.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.