26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Ги известуваме нашите корисници дека поради дефект на водоводна линија, денеска, 30.12.2010 во 8:00часот ќе има прекин во водоснабдувањето на ул. Стојан Буридан и Родна Ивева поради работни активности за отстранување на дефектот. 

Работните екипи на РЕ Водовод ќе вложат напори да го отстранат дефектот во најкус можен рок.

Се извинуваме за непријатноста.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.