ДОМА / Некатегоризирано

Некатегоризирано

27.07.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 27.07.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, Петре Прличко, Димитар Влахов, Нада Бутникошарова, 11 Октомври – пазарче и Лазо Осмаков со дел од Љубљанска. Освен редовните …

Повеќе »

Електронски услуги

[accordion] [acc_item title=”ЕЛЕКТРОНСКИ УСЛУГИ”] МОЖЕ ДА ГИ ИЗБЕРЕТЕ НЕКОЈ ОД ПОДОЛЕ НАВЕДЕНИТЕ УСЛУГИ [/acc_item] [acc_item title=”БАРАЊЕ ЗА ИЗДАВАЊА РЕШЕНИЈА ЗА  ПРИКЛУЧОЦИ И ДВОЕЊЕ ВО ШАХТА”] 1. Можност за ШАЛТЕРСКО ПОДНЕСУВАЊЕ НА БАРАЊЕТО:    Барање за издавања решенија за  приклучоци и двоење во шахта 2. Можност за ЕЛЕКТРОНСКО ПОДНЕСУВАЊЕ  НА БАРАЊЕТО: [/acc_item] [acc_item title=”БАРАЊЕ ЗА ХИДРОТЕХНИЧКИ …

Повеќе »

Известување 01.02.2011

Ги известуваме нашите ценети корисници дека поради дефект на водоводна линија на ул. Владимир Назор, до 15:00 часот денеска, прекин во водоснабдувањето ќе има на дел од ул. Владимир Назор и дел од ул. Љубен Весов. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »