ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗБОР НА ЧЛЕН НА УПРАВЕН ОДБОР
ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗБОР НА ЧЛЕНОВИ НА НАДЗОРЕН ОДБОР
Продажба на движни ствари
АКЦИЈА ЗА СОБИРАЊЕ НА ГАБАРИТЕН ОТПАД
Нови инвестиции во Фабриката за вода
Соопштение за граѓаните
АПЕЛ: Плаќајте сметки за комунални услуги електронски
Утврдена цена за вода за пиење 2021 – 2023 год.
Среќни Новогодишни и Божиќни празници
ПРИЈАВИ ПРОБЛЕМ / ДЕФЕКТ