ДОМА / Лизгач / Лизгач

Лизгач

Обраќање на Директорот

    Добредојдовте во ЈКП Дервен – Велес Кога ме прашуваат што ЈКП Дервен претставува, јас им кажувам дека претставува резултат на соработката помеѓу луѓето. Без поддршката од локалната самоуправа и заедницата ние би биле ограничени во тоа што како јавно комунално претпријатие можеме да го постигнеме. Како јавен сервис за …

Повеќе »