ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА (Страна 10)

ИЗВЕСТУВАЊА

Прекин на водоснабдувањето – ул. Белградска и Димитрија Чуповски

Поради дефект на водоводна линија, денеска (28.05.2019) ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Белградска и ул. Димитрија Чуповски од 9:30 часот. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување за прекин на водоснабдувањето во н. Превалец и с. Горно Оризари

Почитувани, Поради три последователни дефекти на водоводна линија, при што последниот дефект се случи вчера (10.05.2019) околу 16:00 часот, прекинато е водоснабдувањето на н. Превалец и с. Горно Оризари. Причина за долготрајниот прекин на снабдувањето со вода (последниот прекин трае од 16:00 часот вчера), е непристапноста на водоводната линија за …

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето во н. Превалец и с. Горно Оризари

Поради неопходни работни активности на водоводна линија, денеска (10.05.2019) од 09:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето во н. Превалец и с. Горно Оризари. Благодариме на разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето во с. Горно Оризари и н. Превалец

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (09.05.2019), прекин на водоснабдувањето ќе има во н. Превалец и с. Горно Оризари, од 11:30 часот се до отстранување на дефектот. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Васил Ѓоргов, Самоборска и Орце Мартинов

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (08.05.2019) од 11:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Васил Ѓоргов, ул. Самоборска и ул. Орце Мартинов, се до отстранување на дефектот. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – с. Горно Оризари

Поради неопходна интервенција на водоводна мрежа, денеска (08.05.2019) од 9:15 часот ќе има краток прекин на водоснабдувањето во с. Горно Оризари. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Живко Фирфов

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (07.05.2019) од 11:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Живко Фирфов се до отстранување на дефектот. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – 07.05.2019

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (07.05.2019), во периодот од 10.15 до 12.15 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Христо Татарчев, ул. Андон Шурков, ул. 8 Март, ул. Петар Поп Арсов, како и училиштето Коле Неделковски. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Благој Кирков и дел од ул. Јовче Тикваров

Поради неопходни работни активности на водоводна линија, утревечер (04.05.2019) од 22:00 до 8:00 часот утредента ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Благој Кирков и дел од ул. Јовче Тикваров. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »