ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА (Страна 11)

ИЗВЕСТУВАЊА

Прекин на водоснабдување – ул. Вељан Шојлев

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (25.04.2019) од 10:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Вељан Шојлев. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – ул. Стојан Буридан, ул. Родна Ивева и дел од ул. Димитар Влахов

Поради неопходни работни активности на водоводна мрежа, денеска (24.04.2019), во периодот од 8:30 до 11:30 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на дел од ул. Димитар Влахов, ул. Стојан Буридан и ул. Родна Ивева. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – ул. Стеван Богоев

Поради интервенција на водоводна инсталација, денеска (23.04.2019) од 11:00 до 12:00 часот ќе има краток прекин на водоснабдувањето на ул. Стеван Богоев. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – ул. Кузман Јосифовски Питу, ул. Караорман и ул. Крушевска

Поради неопходни работни активности за интервенција на водоводна мрежа, денеска (23.04.2019) од 09.45 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Кузман Јосифовски Питу, ул. Караорман и ул. Крушевска.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – дел од ул. Љубљанска

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, денеска (22.04.2019) од 11:30 часот ќе има краток прекин на водоснабдувањето на дел од ул. Љубљанска. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – ул. Петре Алчев

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (22.04.2019) од 8:15 часот ќе има краток прекин на водоснабдувањето на ул. Петре Алчев. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – ул. Тодор Јанев и ул. Стеван Бобев

Поради неопходни работни активности на водоводна мрежа, денеска (19.04.2019), од 10:00 часот ќе има краток прекин на водоснабдувањето на ул. Тодор Јанев и ул. Стеван Бобев. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – ул. Благој Ѓорев бр. 101 и 103

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (19.04.2019), од 9:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Благој Ѓорев бр. 101 и 103, се до отстранување на дефектот. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – ул. Орце Мартинов

Поради неопходни работни активности на водоводната мрежа, денеска (18.04.2019) во 8:30 часот ќе има краток прекин на водоснабдувањето на ул. Орце Мартинов. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – ул. Максим Горки

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (17.04.2019) ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Максим Горки од 8:30 часот до отстранување на дефектот. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »