ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА (Страна 12)

ИЗВЕСТУВАЊА

Прекин на водоснабдувањето – ул. Питу Гули

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, денеска (03.04.2019) од 11:30 до 12:30 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Питу Гули. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето (02.04.2019)

Поради неопходни работни активности на водоводна мрежа, денеска (02.04.2019) во 11:00 часот ќе има краток прекин на водоснабдувањето на ул. Солунска, ул. Димче Мирчев и ул. Коле Дрнков. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување за прекин на водоснабдувањето – 02.04.2019

Поради неопходни работни активности за поправка на дефект на ул. Белградска, утрово од околу 4:00 часот има прекин на водоснабдувањето на оваа улица, ул. Родна Ивева, ул. Стојан Буридан, ул. Димитрија Чуповски и дел од ул. Роса Плавева. Се работи на отклонување на дефектот.

Повеќе »

Известување за промена на режим за собирање на отпад – ул. Кирил и Методиј

Се известуваат сите жители на ул. Кирил и Методиј од спој со ул.Максим Горки (Мегдан) и ул.Архиепископ Михаил дека отпадот ќе се собира во сабота навечер наместо во недела навечер. Во среда навечер останува истиот термин за собирање на отпадот. Оваа промена е поради големата количина отпад која што се собира …

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – 29.03.2019

Поради неопходна интервенција на водоводна мрежа, денеска (29.03.2019) ќе има прекин на водоснабдувањето од 9:30 до 12:30 часот на ул. Коле Дрнков, ул. Солунска, дел од ул. Благој Ѓорев и дел од ул. 8 Септември. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – ул. Трајче Петканов

Поради неопходни работни активности на водоводната мрежа, денеска (25.03.2019) од 9:15 до 12:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Трајче Петканов во н. Превалец. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – ул. Крсте Мисирков и ул. Борис Трајковски

Поради работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (22.03.2019) во 10.00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Крсте Мисирков и ул. Борис Трајковски, се до отстранување на дефектот. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – 22.03.2019

Поради неопходни активности на водоводната мрежа, денеска (22.03.2019) од 9.30 часот до 12.00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на дел од ул. Сараевска, ул. Ризо Ризов и ул. Даре Џамбаз. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување за прекин на водоснабдувањето – ул. Благој Ѓорев бр. 137

Поради неопходни активности за интервенција на водоводна линија на ул. Благој Ѓорев, прекин на снабдувањето ќе има од 11.30 часот кај двете станбени згради спроти касарната, М1 и М2, на ул. Благој Ѓорев. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување за прекин на водоснабдувањето – ул. Белградска и дел од Славко Ѓоргиев – Сватот

Поради неопходни работни активности за поправка на дефект на водоводна линија, денеска (19.03.2019) од 10:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Белградска и дел од ул. Славко Ѓоргиев – Сватот, се до отстранување на дефектот. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »