ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА (Страна 13)

ИЗВЕСТУВАЊА

Известување за прекин на водоснабдувањето – ул. Благој Ѓорев бр. 137

Поради неопходни активности за интервенција на водоводна линија на ул. Благој Ѓорев, прекин на снабдувањето ќе има од 11.30 часот кај двете станбени згради спроти касарната, М1 и М2, на ул. Благој Ѓорев. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување за прекин на водоснабдувањето – ул. Белградска и дел од Славко Ѓоргиев – Сватот

Поради неопходни работни активности за поправка на дефект на водоводна линија, денеска (19.03.2019) од 10:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Белградска и дел од ул. Славко Ѓоргиев – Сватот, се до отстранување на дефектот. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување за прекин на водоснабдувањето – ул. Питу Гули

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (19.03.2019) од 9:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Питу Гули. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување за прекин на водоснабдувањето 15.03.2019

Се известуваат жителите на ул. 9 Ноември, ул. Максим Горки и ул. Димко Најдов дека поради интервенција на водоводна линија, денеска (15.03.2019) во периодот од 8:30 до 9:30 часот ќе има краток прекин на водоснабдувањето. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување за прекин на водоснабдувањето – 14.03.2019

Ги известуваме жителите на ул. Славе Петков дека поради неопходни работни активности за промена на водоводна линија, денеска (14.03.2019 година), во периодот од 11.00 до 13.00 часот, ќе има прекин на водоснабдувањето. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување за прекин на водоснабдувањето – 06.03.2019

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (06.03.2019) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Орце Мартинов од 08.00 до 10.00 часот. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување на прекин на водоснабдувањето – н. Керамидна

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (28.02.2019), од 10:00 часот па до завршување на работите, ќе има краток прекин на водоснабдувањето. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување за прекин на водоснабдувањето – 27.02.2019

Поради неопходни работни активности за отстранување на стара азбест-цементна цевка на ул. Благој Ѓорев, краток прекин на водоснабдувањето (од 9:00 до 12:00 часот) ќе има во училиштето Блаже Конески, Центарот за јавно здравје и објектите на ул. Благој Ѓорев на потегот помеѓу училиштето и Центарот за јавно здравје. Благодариме за …

Повеќе »