ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА (Страна 14)

ИЗВЕСТУВАЊА

Известување за прекини на водоснабдувањето

Поради дефект на водоводна линија, денеска (26.02.2019) од 10:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Владимир Назор, Св. Кирил и Методиј, Св Климент Охридски и Димко Најдов, се до завршување на работните активности. Поради дефект на водоводна линија прекин на водоснабдувањето ќе има и на ул. 11 Октомври …

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – ул. Благој Нечев

Поради неопходни работни активности на водоводна линија, денеска (25.02.2019 година), краток прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Благој Нечев, од 12.00 часот па се до завршување на работите. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување за прекин на водоснабдувањето – 25.02.2019

Поради неопходни работни активности на водоводна линија, денеска (25.02.2019 година), краток прекин на водоснабдувањето има на ул. Камка Тоцинова, се до завршување на работите. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување за прекин на водоснабдувањето 22.02.2019

Поради неопходни активности за реконструкција на водоводна линија на ул. Димитар Влахов, дел од оваа улица има прекин на водоснабдувањето, до завршување на работните активности. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување за прекин на водоснабдување 18.02.2019

Ги известуваме граѓаните дека поради работни активности за реконструкција на водоводна линија, прекин на водоснабдување ќе има денеска (18.02.2019) на ул. Вардарска, вклучително со станбени и деловни објекти во Градски парк, во периодот од 9:00 часот до завршување на работните активности. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување 08.02.2019

Ги известуваме жителите на ул. Рилски конгрес дека денеска (08.02.2019), во 10:00 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија се до комплетно отстранување на дефектот. Се извинуваме за непријатноста.

Повеќе »

Известување 06.02.2019

Ги известуваме жителите на ул. Владимир Назор дека поради дефект на водоводна линија ќе биде прекинато водоснабдувањето на оваа улица денеска (06.02.2019) од 9:30 часот до отстранување на дефектот. Се извинуваме за непријатноста.

Повеќе »

Известување 26.01.2019

Се известуваат граѓаните дека поради неповолните временски услови сметот нема да се собира во ноќните часови, туку преку ден, доколку улиците се пристапни за возилата на ЈКП Дервен. Ноќното собирање на смет повторно ќе се воспостави кога ќе се подобрат временските услови.

Повеќе »