ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА (Страна 3)

ИЗВЕСТУВАЊА

Прекин на водоснабдувањето на ул. Прохор Пчински

Поради неопходни работни активности на водоводна мрежа, денеска (01.10.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Прохор Пчински од 08:45 часот, во времетраење од 2 часа.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Славјанска

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводната мрежа, денеска (30.09.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Славјанска од 12:30 до 14:30 часот.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Вера Циривири

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (25.09.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Вера Циривири, од 12:45 часот се до завршување на работите.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Богдан Каракостев и ул. Ганчо Хаџи Панзов

Поради неопходни работни активности за замена на водоводна линија, денеска (20.09.2019), прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Богдан Каракостев и ул. Ганчо Хаџи Панзов, од 10:15 часот, во времетраење од 2 до 3 часа.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Богдан Каракостев

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (18.09.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Богдан Каракостев, од 13:15 часот, во времетраење од околу 1 час.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето во Индустриска зона УЗУС

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (18.09.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има во Индустриската зона УЗУС, од 09:15 часот, во времетраење од околу 3 часа.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Партение Зографски и дел од ул. Благој Ѓорев

Поради работни активности на водоводна инсталација, денеска (17.09.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Партение Зографски и дел од ул. Благој Ѓорев, од 11:45 часот, во времетраење од околу 3 часа.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул.Првомајска, ул.Партизанска и с. Горно Оризари

Поради дефект на водоводна линија, денеска (17.09.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има на ул.Првомајска, ул.Партизанска и во с. Горно Оризари, од 11:00 часот до завршување на работите.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Белградска

Поради работни активности за реконструкција на водоводна линија, денеска (17.09.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Белградска, од 11:00 часот до завршување на работите.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Коле Неделковски

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, денеска (13.09.2019 година) прекин од 1 час ќе има на водоснабдувањето на ул. Коле Неделковски, од 09:00 часот.

Повеќе »