ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА (Страна 7)

ИЗВЕСТУВАЊА

Прекин на водоснабдувањето на ул. Првомајска

Поради интервенција на водоводна инсталација, денеска (19.07.2019 година) од 9:00 до 10:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Првомајска. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Трајче Петканов – н. Превалец

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (18.07.2019 година) од 9:15 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Трајче Петканов во н. Превалец, се до отстранување на дефектот. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на дел од ул. Сараевска

Поради неопходни работни активности на дел од ул. Сараевска ќе има прекин на водоснабдувањето од 13:15 часот до 14:30 часот. Благодариме на разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Луј Пастер и дел од ул. Камка Тоцинова

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, прекин на водоснабдувањето ќе има денеска (17.07.2019 година) на ул. Луј Пастер и дел од ул. Камка Тоцинова, од 8:45 часот до завршување на работите. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување за прекин на водоснабдувањето на ул. Белградска – 18.07.2019

Ги известуваме жителите на ул. Белградска дека поради неопходни работни активности за изведба на втората фаза од реконструкцијата на водоводната линија на оваа улица, утре (18.07.2019 година) ќе има прекин на водоснабдувањето од 8:30 часот до завршување на работите. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Кумановска

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, прекин на водоснабдувањето во периодот од 13:15 до 14:30 часот ќе има на ул. Кумановска. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето во н. Керамидна

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (16.07.2019 година) од 8:45 до 11:45 часот ќе има прекин на водоснабдувањето во н. Керамидна. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – с.Горно Оризари и ул.Првомајска

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Првомајска и с. Горно Оризари во периодот од 11:45 до 13:45 часот.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Пеце Карев, дел од Григор Прличев и дел од Максим Горки

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, денеска (12.07.2019 година) од 9:30 до 12:30 часот прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Пеце Карев, дел од Григор Прличев и дел од Максим Горки.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Киро Ќучук

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Киро Ќучук, од 12:15 до 14:00 часот. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »