ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА (Страна 9)

ИЗВЕСТУВАЊА

Известување за прекин на водоснабдувањето – ул. Белградска

Ги известуваме жителите на ул. Белградска дека утре (20.06.2019 година), од 8:00 часот ќе имаат прекин на водоснабдувањето поради поврзување на куќните приклучоци на новата, реконструирана водоводна линија. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – ул. Костурска

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (12.06.2019) од 12.30 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Костурска.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – ул. Сараевска, ул. Ризо Ризов и ул. Даре Џамбаз

Поради неопходни работни активности на водоводна линија, денеска (12.06.2019) од 10.30 до 13.00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Сараевска, ул. Ризо Ризов и ул. Даре Џамбаз. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – ул. Камка Тоцинова

Поради неопходна интервенција на водоводна мрежа, денеска (10.06.2019), од 9:00 до 10:00 часот ќе има краток прекин на водоснабдувањето на ул. Камка Тоцинова.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – ул. Владимир Назор, ул. Кирил и Методиј и ул. Кочо Рацин

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (07.06.2019) од 9:30 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Владимир Назор, ул. Кирил и Методиј и ул. Кочо Рацин, се до отстранување на дефектот. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – ул. Партение Зографски

Поради неопходна интервенција на водоводна мрежа денеска (06.06.2019) од 9:30 до 11:30 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Партение Зографски. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – ул. Стефан Гајдов

Поради дефект на водоводна линија има прекин на водоснабдувањето на ул. Стефан Гајдов во н. Речани. Работен тим е на терен и се работи на отстранување на дефектот.

Повеќе »

Прекин на водоснабдување – ул. Костурска, ул. Мирка Гинева и ул. Пајак Планина

Поради неопходна интервенција на водоводна мрежа, денеска (28.05.2019) од 11:00 до 13:30 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Костурска, ул. Мирка Гинева и ул. Пајак Планина. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Трајче Петканов

Поради интервенција на водоводна мрежа, денеска (28.05.2019) од 9:30 до 11:30 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Трајче Петканов во н. Превалец. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »