ДОМА / Вести (Страна 28)

Вести

Известување за граѓаните – Акција за собирање на габаритен отпад

Почитувани граѓани, Пролетната акција за собирање на габаритен отпад започнува од 1 Април и ќе трае до 1 Мај 2019 година. Ја имате можноста габаритниот отпад од Вашите домови да го отстраните со повик на телефонот  043/233-768, секој работен ден од 07.00 до 15.00 часот.  Во габаритен отпад спаѓа: Мебел, …

Повеќе »

Чистење на ул. АСНОМ и во Индустриска зона

Денеска, 14.03.2019, вработените од Секторот Комунална хигиена темелно ја исчистија ул. АСНОМ (од спој со ул. Индустриска до Топилница), како и во Индустриска зона од спој со ул. Индустриска до новиот погон на фабриката Димко Митрев.

Повеќе »