ИЗВЕСТУВАЊЕ-ставање во употреба на подземните контејнери
Среќни Новогодишни и Божиќни празници
Известување 22.10.2020
ПРИЈАВИ ПРОБЛЕМ / ДЕФЕКТ
Известување 19.05.2020 година
Се обновува фонтаната во Младински парк
Соопштение 10.05.2020
ИЗВЕСТУВАЊЕ 19.03.2020
ИЗВЕСТУВАЊЕ
Засадени 440 садници од дрвја на повеќе локации во градот