23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Акција за расчистување на неорганизирано зеленило во кругот на Градската болница

Денеска (12.07.2019 година) завршува дводневната акција за расчистување на неорганизираното зеленило и кастрење на деградирани дрвја во кругот на Градската болница во која учествуваат волонтерите од здружението „Акцијаш“, вработени од болницата и ЈКП Дервен.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.