ДОМА / Вести / Акција за чистење на брегот на битолска пруга

Акција за чистење на брегот на битолска пруга

Денеска, 06.03.2019 година, Секторот Комнална хигиена започнува повеќедневна акција за чистење на брегот на Битолска пруга кој е загаден со отпадоци и смет. Очекуваме акцијата да трае до сабота (09.03.2019).

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *