28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Бојадисување на бетонски ѕид – кафулиња во Нова населба

Вработените од ЈКП Дервен денеска (26.03.2019) работат на припрема и бојадисување на бетонски ѕид кај кафулињата во Нова населба.

Материјалите за работа се обезбедени од Општина Велес.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.