28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Вонредно миење на градските улици – 09.03.2019

Поради поволните временски услови, ЈКП Дервен повторно врши вонредно миење на градските улици. Денеска (09.03.2019 година) вработените од Секторот Комунална хигиена ја мијат ул. Благој Ѓорев.

Вонредното миење на улиците ќе трае се до 11 Март, кога започнува редовното, ноќно миење на улиците.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.