17/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Вонредно миење на градските улици – 22.02.2019

Во рамки на вонредното миење на градските улици, денеска (22.02.2019) вработените од Секторот Комунална хигиена ги мијат ул. Христо Татарчев, ул. Никола Карев и ул. Христо Узунов.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.