17/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Вонредно перење на градските улици – 19.02.2019

Во рамки на вонредното миење на градските улици, Секторот Комунална хигиена денеска ги мие ул. АСНОМ, ул. Методија Андонов Ченто и ул. Панко Брашнар. Миењето на улици ќе трае се додека временските услови се поволни, во текот на дневните часови поради тоа што ноќните температури се сеуште ниски, додека редовното, ноќно миење на улици започнува на 11 Март.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.