23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Вратена во првобитна состојба дупката на ул. Рилски конгрес

По извршена интервенција за поправка на дефект на водоводна линија на ул. Рилски конгрес бр. 99, вчера (14.02.2019) улицата беше вратена во првобитна состојба. Им се извинуваме на граѓаните за непријатноста.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.