23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Вратена во првобитна состојба дупката на ул. Методија Андонов Ченто

По извршената интервенција за поправка на дефект на водоводна линија на ул. Методија Андонов Ченто бр. 2, завршена е санацијата на отворената дупка на тротоарот и истиот е вратен во првобитна состојба. Им се извинуваме на граѓаните за непријатноста.

Пред и потоа:

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.