ДОМА / Вести / Санирана раскопана дупка на ул. Благој Ѓорев

Санирана раскопана дупка на ул. Благој Ѓорев

По отстранувањето на стара дефектна водоводна цевка на ул. Благој Ѓорев на 27 Февруари годинава, денеска (04.03.2019) улицата е вратена во првобитна состојба.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *