14/05/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Вратена во првобитна состојба улицата Ганчо Хаџипанзов

По поправката на дефект на водоводна линија, вратена е во првобитна состојба површината на ул. Ганчо Хаџипанзов.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.