17/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Вратена во првобитна состојба ул. Гоце Делчев

Денеска (19.02.2019) вратена е во првобитна состојба ул. Гоце Делчев, на местото каде имаше раскопана дупка по поправката на дефект на водоводна линија.

Пред и потоа:

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.