28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Враќање во првобитна состојба на ул. Димитар Андонов Папрадишки

Се враќа во првобитна состојба ул. Димитар Андонов Папрадишки во индустриската зона на н. Речани, каде се изведуваше водоводна приклучна линија.


Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.