24/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Делење на жолти канти за отпад на ул. Никола Оровчанец

Денеска (13.05.2019), Секторот Комунална хигиена, по налог на Општина Велес, доделува жолти канти за отпад од ПЕТ амбалажа на домаќинствата на ул. Никола Оровчанец.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.