ДОМА / Вести / Доведување во првобитна состојба на ул. Максим Горки

Доведување во првобитна состојба на ул. Максим Горки

Денеска (15.05.2019), по поправка на дефект на водоводна линија на ул. Максим Горки, доведена е во првобитна состојба површината на улицата.

Исто така, проверете

Миење на ул. Благој Ѓорев

Денеска (22.05.2019) по налог на Општина Велес, Секторот Комунална хигиена врши миење на ул. Благој …