28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Есенско садење на цвеќе на повеќе локации во градот

Во склоп на Програмата за одржување на градското зеленило усвоена од Советот на Општина Велес, започна есенското садење на цветен расад на сите површини опфатени со програмата, на повеќе локации во градот.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.