17/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Завршена втората фаза од реконструкцијата на водоводна линија – ул. Белградска

Денеска (18.07.2019 година) завршена е втората фаза од реконструкцијата на водоводната линија на ул. Белградска во должина од 100 метри, како и изведбата на куќните приклучоци на овој потег.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.