23/07/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Завршена реконструкцијата на водоводна линија на ул. Димче Мирчев

Денеска (10.07.2019 година), по налог на Општина Велес, Секторот Водовод заврши со реконструкцијата на водоводна линија на дел од ул. Димче Мирчев во должина од 45м.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.