23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Завршена реконструкцијата на водоводната линија на ул. Белградска

Завршена е реконструкцијата на водоводната линија на ул. Белградска, комплетно со поврзување на куќните приклучоци. Следува санирање на површината на улицата.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.