ДОМА / Вести / Завршни работи на раскопана дупка на ул. Благој Ѓорев

Завршни работи на раскопана дупка на ул. Благој Ѓорев

По отстранувањето на стара дефектна водоводна цевка на ул. Благој Ѓорев на 27 Февруари годинава, денеска (01.03.2019) се извршуваат завршните работи за затрупување на дупката на улицата.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *